Ricardishof 80

Deze studentenkamer is momenteel al verkocht.

Ricardishof 80

Ricardishof 80

€ 0 kk.

Ruime kamer van 14,5 m2 op de vierde verdieping met balkon en eigen wastafelmeubel

Grootte en ligging

De kamer ligt aan de voorzijde van het gebouw en heeft een oppervlakte van 14,5 m2. De kamer ligt op de 4e verdieping en heeft een balkon met een mooi uitzicht op het grasveld.

Sanitair

De kamer heeft een eigen wastafelmeubel met koud en warm water. De student kan gebruik maken van de gemeenschappelijke sanitaire ruimten op de verdieping met twee zwevende toiletten, een urinoir en drie doucheruimten. De sanitaire ruimte is recentelijk gemoderniseerd.

Koken

De student kan gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken op de verdieping. De keuken is voorzien van een twee ovens met gasfornuis, een vaatwasser, diepvries en koelkast.

Wonen

De etage heeft een gemeenschappelijke woonkamer, waar o.a. gezamenlijk wordt gegeten. Verder is op de etage een gemeenschappelijk balkon.

Overige voorzieningen

De bewoners hebben de beschikking over snel internet (1 Gigabit per seconde), een wasserette, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een gezamenlijke achtertuin. Op het dak liggen zonnepanelen (170 m2, 27,5 kWp).

Bijzonderheden

De kamer heeft een eigenwastafelmeubel. Sommige eigenaren hebben de wastafel vervangen door een klein keukenblok. De kamer is voorzien van laminaat.

De kamer is per direct beschikbaar.

Voorzieningen in de buurt

In de buurt van Ricardishof liggen winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het centrum en station is op 15 minuten lopen.

Plattegrond van de verdieping

Plattegrond van de verdieping

Plattegrond van de kamer

De koopprijs voor deze kamer bedraagt: € 0 kk.

Bij een rente van 2% over de koopsom, verhoogd met de kosten koper, komen de maandlasten uit op ca. € 150, Dit is inclusief € 148,37 voor de all-in maandelijkse servicekosten.Interesse?!

Voor een bezichtiging van deze kamer, kunt u bellen naar tel. +31 6 37 14 18 63.

Meer informatie
Kort samengevat
 • Verdieping:
  4e verdieping
 • Oppervlakte:
  15 m2
 • Kenmerken:
  • Eigen Wastafel
  • Balkon
 • Voorzieningen:
  Gemeenschappelijke woonkamer, Wasserette, Snel internet