Ricardishof 79A

Deze studentenkamer is momenteel al verkocht.

Ricardishof 79A

Ricardishof 79A

€ 83.700 kk.

Ruime kamer van 14,5 m2 met balkon

Grootte en ligging

De ruime kamer heeft een oppervlakte van ca. 14,5 m2 en ligt centraal op de vierde verdieping. De studio heeft een balkon op de westzijde. De verdieping is ook via een lift te bereiken. Op de verdieping wonen 20 medestudenten.

Sanitair

De kamer heeft een eigen wastafelmeubel met koud en warm water.
Je kunt verder, samen met negen andere studenten, gebruik maken van de gemeenschappelijke sanitaire ruimten met de toiletten en doucheruimten.

Koken

In de gemeenschappelijke keuken vind je een oven en gasfornuis, magnetron, vaatwasser, diepvries en koelkast. En de nodige apparaten zoals blender, grill, staafmixer, frituur en BBQ. Alle gemeenschappelijke keukens in Ricardishof worden de komende maanden vervangen.
In Ricardis wordt veel samen gekookt en gegeten.

Wonen

De etage heeft een gemeenschappelijke woonkamer, waar o.a. gezamenlijk wordt gegeten. Verder is op de etage een gemeenschappelijk balkon.
Alle studenten kunnen op de begane grond gebruik maken van de eigen wasserette met drie professionele wasmachines en twee drogers (en een strijkplank). In de achtertuin staat een gezamenlijke en afsluitbare fietsenberging.

Comfort

De woningen worden verwarmd door een centrale HR-ketel. Op het dak liggen 90 zonnepanelen.
Het energielabel van de woning is C.

Servicekosten

De servicekosten voor deze studio bedragen € 157,86 per maand (2024). In deze servicekosten zitten de kosten voor elektra, water en gas, schoonmaakkosten, beheerkosten, verzekeringen (waaronder de opstalverzekering), onderhoudskosten en de voorziening groot onderhoud. Alle kamers en studio’s zijn voorzien van een snelle glasvezel internetverbinding van maximaal 1 Gigabit per seconde.

Overige

De studio is gesitueerd aan de westkant van het gebouw en heeft een eigen balkon.
De studio is voorzien van een laminaatvloer, gordijnen en armaturen.

Beschikbaarheid

De kamer is uiterlijk per 1 september beschikbaar. Afhankelijk van de huurder komt de kamer mogelijk een maand eerder beschikbaar.

Plattegrond van de verdieping

Plattegrond van de verdieping

Plattegrond van de kamer

De koopprijs voor deze kamer bedraagt: € 83.700 kk.

Bij een rente van 2% over de koopsom, verhoogd met de kosten koper, komen de maandlasten uit op ca. € 300, Dit is inclusief € 157,86 voor de all-in maandelijkse servicekosten.Interesse?!

Voor een bezichtiging van deze kamer, kunt u bellen naar tel. +31 6 37 14 18 63.

Meer informatie
Kort samengevat
 • Verdieping:
  4e verdieping
 • Oppervlakte:
  14,5 m2
 • Kenmerken:
  • Eigen Wastafel
 • Voorzieningen:
  Gemeenschappelijke woonkamer, Wasserette, Snel internet